Forum Mercedes-Benz Classe M Index du Forum

Forum Mercedes-Benz Classe M
Le Forum Francophone des propriétaires de Mercedes-Benz ML W163, W164 et W166 : Informations, aide, photos, mécanique, entretien, ...

 FAQFAQ   RechercherRechercher   MembresMembres   GroupesGroupes   S’enregistrerS’enregistrer 
 ProfilProfil   Se connecter pour vérifier ses messages privésSe connecter pour vérifier ses messages privés   ConnexionConnexion 

Security Issue with Setup

 
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Forum Mercedes-Benz Classe M Index du Forum -> Classe M W166 -> Entretien général et questions techniques
Sujet précédent :: Sujet suivant  
Auteur Message
connorcruise123


Hors ligne

Inscrit le: 17 Mai 2018
Messages: 5
Localisation: New York
Masculin
Voiture: BMW

MessagePosté le: Sam 19 Mai - 13:44 (2018)    Sujet du message: Security Issue with Setup Répondre en citant

Hello,


I just installed a Foscam FI8910W. I set it up to be able to access the camera remotely from an iPhone and iPad. However, there is no security with the authentication. As long as I have the IP address, I can access the video and the administration panel without having to log in. Upon initial setup, I kept the default 'admin' user ID, but gave it a password. When logging in from remote, that password is not needed. You can log into the device simply by clicking on log-in. At first, the problem seemed to be caused by any additional user IDs set up, regardless of level of access. When I removed them, authentication seemed to work fine and required a password to enter.


Please help.


I didn't find the right solution from the Internet.


References:-
http://ooo-forums.apache.org/en/forum/viewtopic.php?t=24436&p=111407
Best video production studio


Thanks


Revenir en haut
Publicité






MessagePosté le: Sam 19 Mai - 13:44 (2018)    Sujet du message: Publicité

PublicitéSupprimer les publicités ?
Revenir en haut
Montrer les messages depuis:   
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Forum Mercedes-Benz Classe M Index du Forum -> Classe M W166 -> Entretien général et questions techniques Toutes les heures sont au format GMT + 2 Heures
Page 1 sur 1

 
Sauter vers:  
Forum Hyundai Veloster Forum Hyundai i40 Forum Hyundai i30 Forum KIA Cee'd Forum Mazda CX-5 CX-7 Forum Audi Q3 Forum Mercedes-Benz ML Forum Infiniti Forum BMW Série 1 F20 Forum BMW Série 3 F30 Forum Renault Clio 4 Forum Suzuki Kizashi Forum Volkswagen Golf 7 Forum Volkswagen Up! SEAT Mii Skoda Citigo Forum Mercedes-Benz Classe A W176 Forum SEAT Leon 3 Forum Audi A5 S5 RS5 Forum Toyota Yaris Forum Toyota FT-86 Subaru BRZ

Index | Panneau d’administration | forum gratuit | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Conditions générales d'utilisation
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Traduction par : phpBB-fr.com